16 foto's beschikbaar

Te huur: Industrieweg 8b, 3481 MD Harmelen

Type object Bedrijfshal
Verhuurbare vloeroppervlakte 314 m²
Aanvaarding Direct
Status Nieuw in verhuur
€ 1.450,- /mnd
Nieuw in verhuur

Algemeen

Aan de Industrieweg 8b te Harmelen op het industrieterrein "de Putkop" wordt te huur aangeboden een praktische bedrijfsruimte met kantine, kantoor en toilet van ca. 190 m2 vloeroppervlakte op de begane grond en ca. 125 m2 op de eerste verdieping, alsmede twee parkeerplaatsen voor het pand.

Deze locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer en ook met openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich o... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 1990
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Maandag 6 mei 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06021
Vraagprijs € 1.450,- per maand
Borg € 4.350,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Maandag 6 mei 2019
Laatste wijziging Maandag 6 mei 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1990
Oppervlaktes en inhoud
Verhuurbare vloeroppervlakte 314 m²
Locatie
Ligging Industrieterrein
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2

Omschrijving

Aan de Industrieweg 8b te Harmelen op het industrieterrein "de Putkop" wordt te huur aangeboden een praktische bedrijfsruimte met kantine, kantoor en toilet van ca. 190 m2 vloeroppervlakte op de begane grond en ca. 125 m2 op de eerste verdieping, alsmede twee parkeerplaatsen voor het pand.

Deze locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer en ook met openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op loopafstand en heeft verbindingen richting Woerden en Utrecht.

Constructie bouwkundig:
Onderheide constructie, geïsoleerde wanden, stalen constructie, vloer in de hal is voorzien van stelconplaten op zand, elektrische bedienbare overheaddeur 4 x 4 m., aparte loopdeur, hoogte hal ca. 6m.

Indeling

Via de loopdeur komt u direct in de hal die ook toegankelijk is middels een elektrisch bedienbare overheaddeur. De hal is ca. 9,7 breed en 19,5 m. diep met achterin de hal, de meterkast, een toilet, een bergkast met C.V. een vluchtdeur en een vaste trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping komt u in een gang die u toegang biedt tot een ruimte met raampartij naar de hal, voorheen gebruikt als kantoorruimte. Aan de andere zijde van de gang komt u in de pantry/kantine met loopdeur naar een houten verdiepingsvloer van ca. 68 m2.

Bijzonderheden

Huurbetalingen: per maand vooruit.
Huurtermijn: 5 jaar.
Opzegtermijn: uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Huurprijsaanpassingen: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI. als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling: afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W..

Huurcontract: gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen.

Omzetbelasting: uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuur. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W. percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Over Harmelen
Harmelen ligt in het westelijk deel van de provincie Utrecht tussen de steden Utrecht en Woerden. Harmelen kenmerkt zich door open weidegebieden, houtkaden, geriefbosjes en de lintbebouwing aan de Oude Rijn. Door haar centrale ligging is Harmelen een aantrekkelijke plaats om te wonen en/of te werken. Harmelen is voorzien van een cultureel centrum H2O met zwembad, de bibliotheek en verscheidene winkels, supermarkten, scholen etc. Verder kent Harmelen een rijk en actief verenigingsleven.

Bereikbaarheid
Het dorp is landelijk gelegen en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto.
Via de nieuwe randweg (ca. 500 m. van locatie) kunt u richting de Rijksweg A12 en A2. De afstand naar het centrum van Utrecht is ca. 15 km.

Oplevering: in overleg

Disclaimer
Voor onze huurovereenkomst gelden de standaard NVM-regels.

Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontle

Recent bekeken