Foto - Te huur: Heldamweg 1, 3481 GX Harmelen Foto - Te huur: Heldamweg 1, 3481 GX Harmelen Foto - Te huur: Heldamweg 1, 3481 GX Harmelen Foto - Te huur: Heldamweg 1, 3481 GX Harmelen Foto - Te huur: Heldamweg 1, 3481 GX Harmelen Foto - Te huur: Heldamweg 1, 3481 GX Harmelen Foto - Te huur: Heldamweg 1, 3481 GX Harmelen Foto - Te huur: Heldamweg 1, 3481 GX Harmelen Foto - Te huur: Heldamweg 1, 3481 GX Harmelen
9 foto's beschikbaar

Te huur: Heldamweg 1, 3481 GX Harmelen

Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 150 m²
Totale VVO 136 m²
In units vanaf 136 m²
Aanvaarding In overleg
€ 1.100,- /mnd

Algemeen

Bijzondere kantoor/praktijkruimte gelegen in het kassengebied tussen de steden Woerden en Utrecht aan een goede uitvalsweg richting de snelweg. Op rustige locatie met voldoende eigen parkeerplaatsen. Onderverdeeld in enkele aparte kantoorruimten, verkeersruimte, archief en sanitaire voorzieningen, tezamen groot ca. 136 m2. Voor vele doeleinden geschikt of geschikt te maken. vraag de makelaar na... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 2005
Aangeboden sinds Donderdag 15 oktober 2020
Aangeboden sinds Donderdag 15 oktober 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06158
Huurprijs € 1.100,- per maand
Borg € 3.300,-
Servicekosten € 12,50 per maand
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 15 oktober 2020
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2005
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 150 m²
VVO 136 m²
In units vanaf 136 m²
Inhoud 378 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
Dichtbij openbaar vervoer
Platteland
Lokale voorzieningen Geldautomaat op 1500 meter tot 2000 meter
Recreatie op 1500 meter tot 2000 meter
Restaurant op 1500 meter tot 2000 meter
Winkel op 1500 meter tot 2000 meter
Supermarkt op 1500 meter tot 2000 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 500 meter tot 1000 meter
Treinstation op 3000 meter tot 4000 meter
Afrit van de snelweg op 3000 meter tot 4000 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Kadastrale gegevens
Harmelen k 99 Harmelen k 99
Perceeloppervlakte 150 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Bijzondere kantoor/praktijkruimte gelegen in het kassengebied tussen de steden Woerden en Utrecht aan een goede uitvalsweg richting de snelweg. Op rustige locatie met voldoende eigen parkeerplaatsen. Onderverdeeld in enkele aparte kantoorruimten, verkeersruimte, archief en sanitaire voorzieningen, tezamen groot ca. 136 m2. Voor vele doeleinden geschikt of geschikt te maken. vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Indeling

Aan de voorzijde komt u het terrein oprijden waar u ruimschoots de mogelijkheid hebt om uw auto te parkeren. Via de entree komt u in een ruime hal met gang die u toegang biedt tot een tweetal kantoor/praktijk en of showroomruimten van ca. 21 en 45 m2 groot. Daarnaast heeft u de beschikking over een archiefruimte, c.v.-ruimte, en de sanitaire voorzieningen.

Gezien de ligging beschikt u over een rustige werkomgeving en een bijzondere uitstraling.

Bijzonderheden

Huurbetalingen: per maand vooruit.

Huurtermijn: 5 jaar of andere perioden bespreekbaar.

Opzegtermijn: uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Huurprijsaanpassingen: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI. als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling: afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W..

Huurcontract: gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen.

Omzetbelasting: uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuur. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W. percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Over Harmelen
Harmelen ligt in het westelijk deel van de provincie Utrecht tussen de steden Utrecht en Woerden. Harmelen kenmerkt zich door open weidegebieden, houtkaden, geriefbosjes en de lintbebouwing aan de Oude Rijn. Door haar centrale ligging is Harmelen een aantrekkelijke plaats om te wonen en/of te werken. Harmelen is voorzien van een cultureel centrum H2O met zwembad, de bibliotheek en verscheidene winkels, supermarkten, scholen etc. Verder kent Harmelen een rijk en actief verenigingsleven.

Bereikbaarheid
Het dorp is landelijk gelegen en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto.
Via de nieuwe randweg (ca. 500 m. van locatie) kunt u richting de Rijksweg A12 en A2. De afstand naar het centrum van Utrecht is ca. 15 km.

Oplevering: in overleg

Disclaimer

Voor onze huurovereenkomst gelden de standaard NVM-regels.

Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken