Beschrijving

TE HUUR praktijk-, kantoor-, of winkelruimte.

Op een zeer goede locatie in het centrum van Harmelen, bieden wij een ruime praktijk-, kantoor- of winkelruimte aan van ca. 84/85 m2 met een frontbreedte van ca.7,60 m. 

De praktijk-, kantoor- of winkelruimte ligt aan de Dorpsstraat in het centrum van Harmelen. Hier profiteert u van de vele passanten en doorgaand verkeer. Tevens bevindt zich nabij deze locatie een supermarkt, kapper, architectenbureau, makelaar, cafetaria en een antiekwinkel.

Harmelen (gemeente Woerden) is een forensendorp met ca. 8200 inwoners. Het dorp ligt tussen de steden Utrecht en Woerden in met goede verbindingen naar de A12 en de grote steden. Het historische dorpshart van Harmelen wordt gevormd door de Dorpsstraat, de Kalverstraat, de Kerkweg, de Kloosterweg en het Kerkplein.

Indeling

Oorspronkelijk was de verhuurbare ruimte een grote ruimte, maar deze is door de vorige huurder opgedeeld in 4 ruimtes. Alle tussenwanden zijn lichte scheidingswanden, zodat de ruimte vrij indeelbaar is. Het te verhuren oppervlakte is hiermee geschikt voor praktijk-, kantoor- of winkelruimte.

U komt binnen in de ontvangstruimte met pantry, toilet en toegang tot drie ruimtes, die nu in gebruik zijn als behandelkamers. Alle drie de ruimtes zijn voorzien van een wastafel. Eén kamer is aan de voorzijde gelegen en twee kamers zijn aan de achterzijde gelegen. Deze beide achterliggende ruimtes zijn voorzien van een lichtkoepel (één ruimte) en te openen ramen in de achtergevel, waardoor de ruimtes van voldoende daglicht en ventilatie worden voorzien.

Vierkante meters conform huidige indeling:
Entree/ontvangstruimte: 24,3 m2
Kamer voorzijde: 14,2 m2
Eerste kamer achterzijde: 29,1 m2
Tweede kamer achterzijde:13,6 m2

Bijzonderheden

Bestemming
De praktijk- kantoor- en/of winkelruimte ligt in het bestemmingsplan “Kern Harmelen” vastgesteld op 15 oktober 2009 en heeft de bestemming “gemengd” bestemd voor dienstverlening, maatschappelijke doeleinden, detailhandel, horeca van categorie 2 t/m 4 (horeca activiteiten bestaand uit: 2. restaurant; 3. dagzaak en 4. cafetaria.) 

Bijzonderheden
Huurtermijn: 
5 jaar gevolgd door een verlengingsperiode van 5 jaar. Huurtermijn is bespreekbaar.

Huurprijsindexering: 
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het jaar- /indexcijfer voor alle huishoudens (CPI, als bepaald door het CBS met het op dat moment vastgestelde basisjaar). 

Zekerheidsstelling: ter grootte van 3 maanden huur. 

Oplevering: in overleg 

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Kenmerken