img_0456 img_0453 img_0455 img_0450 img_0454
5 foto's beschikbaar

Te huur: Beefland 1a, 3454 MX De Meern

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 60 m²
€ 500,- /mnd

Algemeen

Beschut gelegen bedrijfsruimte met buitenterrein, gelegen tussen de Rijkstraatweg en de Veldzigt aan de Beefland 1 te De Meern. De bedrijfsruimte heeft een goede ontsluiting naar de A2 en A12 en is gelegen op industrieterrein "Oudenrijn". De ruimte bestaat uit ca. 60 m2 bedrijfsruimte op de begane grond met één overheaddeur.
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 1992
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Woensdag 20 juni 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05938
Vraagprijs € 500,- per maand
Borg € 1.350,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 20 juni 2018
Laatste wijziging Donderdag 8 november 2018
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1992
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dakisolatie
Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 60 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 60 m²
Inhoud 297 m³
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
Bedrijventerrein
Nabij snelweg
Nabij openbaar vervoer
Vrij
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Beschut gelegen bedrijfsruimte met buitenterrein, gelegen tussen de Rijkstraatweg en de Veldzigt aan de Beefland 1 te De Meern. De bedrijfsruimte heeft een goede ontsluiting naar de A2 en A12 en is gelegen op industrieterrein "Oudenrijn". De ruimte bestaat uit ca. 60 m2 bedrijfsruimte op de begane grond met één overheaddeur.

Indeling

Buitenterrein met eigen parkeerplaatsen, overheaddeur, ca. 60 m2 bedrijfsruimte. De betonnen begane grond vloer heeft een draagvermogen van 1.500 kg per m2.

Bijzonderheden

De bedrijfsruimte is gelegen op het industrieterrein “Oudenrijn” te De Meern, aan de rand van de wijk Leidsche Rijn die al grotendeels gebouwd is en nog steeds verder uitgebreid wordt.

Vraag naar de mogelijkheden.

Huur
Kosten nutsbedrijven
Huurder zal de kosten voor de levering van water, elektra voldoen aan verhuurder die het gebruik door middel van tussenmeters verrekend.

Huurtermijn
Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor de afloop van de lopende huurtermijn

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van het jaar - indexcijfer voor alle huishoudens (CPI, als bepaald door het CBS, met het op dat moment vastgestelde basisjaar).

Bankgarantie
Ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

Aanvaarding
In overleg.

B.T.W.
Indien een huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Overeenstemming
Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment behoud verhuurder het recht voor om zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Milieu
Voor zover verhuurder bekend bevat de onroerende zaak geen verontreiniging die nadelig is voor het gebruik hiervan, als industrieterrein, of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot sanering of tot het nemen van andere maatregelen.
Voor zover bekend zijn in de onroerende zaak geen ondergrondse tanks voor het opslaan van vloeistoffen aanwezig.

Aan verhuurder is niet bekend dat ten aanzien van de onroerende zaak beschikkingen of bevelen in de zin van artikel 55 van de Wet Bodembescherming zijn genomen of gegeven door het bevoegd gezag.

Ligging c.q. bereikbaarheid
De locatie is nabij op- en afritten van de A2 en A12 richting Amsterdam/Haarlem, met uitstekende snelwegverbindingen onder handbereik naar het westen via de A12 Woerden/Den Haag, het zuiden via A27 naar Breda en naar het zuidoosten via de A2 naar Den Bosch. Ook het centrum van Utrecht is eenvoudig bereikbaar. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om dit terrein per openbaar vervoer te bereiken

Oplevering: in overleg

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Recent bekeken