Aankoop

Uw droomhuis gezien? 

Schakel een gecertificeerd aankoopmakelaar in!

Wij laten ons graag uitnodigen om u bij te staan bij de aankoop van een woning!

 

Heeft u een mooie kavel, een woning of een appartement gezien? De makelaars van Rien Treur Makelaardij B.V. laten zich graag inschakelen om u professioneel te begeleiden.

Als aankoopmakelaar voor een van de duurste bezittingen van uw leven behartigen wij uw belangen met al onze kennis en kunde.

De begeleiding bij een aankooptraject is meer dan alleen het kopen van een woning. Wij denken met u mee om uiteindelijk de ideale woonplek te realiseren. Natuurlijk controleren wij de vraagprijs, de voorwaarden, de bijzondere bepalingen en voeren wij de onderhandelingen, controleren de bouwkundige staat en inspecteren wij met u de woning bij oplevering.

Maar, door ook goed naar u te luisteren proberen wij uw voorkeur voor een bepaalde woonplek en woonwens te realiseren. Tegelijkertijd wordt natuurlijk de markt dagelijks in de gaten gehouden en soms moet er dan snel gehandeld worden. Bepaalde huizen zijn bij een opgaande markt snel verkocht.

Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Graag nodigen wij u uit voor een gesprek en leggen u dan uit hoe wij te werk gaan en wat de kosten zijn.

Van harte welkom bij Rien Treur Makelaardij B.V.!   

Vindt u het leuk om op de hoogte gehouden te worden van objecten die binnenkort in de verkoop komen of andere leuke wetenswaardigheden m.b.t. onroerend goed? Kijk dan ook eens op onze bedrijfspagina op Facebook.

 

Rien Treur Makelaardij
info@rientreur.nl
0348 444146