Snel zoeken

Woonboerderij "De Bom" is nieuw in de verkoop gekomen.

Mooie woonboerderij aan de rand van Haarzuilens aan de Polderweg 4 en 4a

‘De Bom’

Onder de rook van Utrecht, aan de rand van het dorp Haarzuilens, bieden wij u deze woonboerderij, genaamd “ De Bom” met hooiberg, garageboxen, overige schuren en weiland te koop aan. De boerderij is gelegen op een riant perceel van ca. 11.005 m2 onderverdeeld in tuin, weiland, dijkstrook en erf. 

In de boerderij heeft u de beschikking over 7 slaapkamers en 2 badkamers. Achter het hoofdgebouw staat een hooiberg, een schuur met 5 garagedeuren, een voormalig jongveestal, een grote loods van ca. 375 m2 en 2 bouwvallige schuren.

Een schitterende locatie met vrij uitzicht over de weilanden, een ideale plek om te wonen, te werken en hobby’s uit te oefenen. Mensen met groene vingers, dierenliefhebbers of gewoon natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Wonen aan de Polderweg betekent wonen in een karakteristieke en oorspronkelijke omgeving tussen de weilanden, bestaande wegenlinten en boerderijen. Maar het betekent ook wonen in de buurt van Parkbos de Haar, een schitterend aangelegd natuurgebied rondom het dorp Haarzuilens met diverse fiets- en wandelpaden. Het ultieme gevoel van landelijk wonen, maar wel binnen het bereik van de bewoonde wereld.

 

Voor meer informatie klik hier